Ølsmagning

Ikke nok med at vi sælger en masse gode øl. Vi er såmænd også i stand til at fortælle lidt om dem.
Hvis du/I gerne vil have en ølsmagning er der flere muligheder:

Ølsmagning "on demand"

En tur i Ølbaren er på sin vis én lang ølsmagning! Derfor er tenderen også altid parat til at tage en improviseret en af slagsen hvis I skulle have lyst til det: "Hør, min gode mand, kan du ikke lige give os en rundtur i jeres portere?". "Jo da." - og fluks kommer de små glas på baren og I bliver ført igennem vores porterrepertoire, eller måske halvdelen. Eller måske en sammenligning af lambic og gueuze? Eller hvad med stribe barley wine til de hårde? Eller måske blot en generel rundtur i belgisk øl? Mulighederne er mange, og tenderen kan vejlede jer til hver en tid.Skal det være en smule mere planlagt arrangerer Ølbaren gerne ølsmagninger for større eller mindre grupper:

Ølsmagning i åbningstiden

En planlagt version af "on demand".

Ved ølsmagninger i åbningstiden er I kunder som alle andre på godt og ondt. Dvs. I får den samme seriøse service og vejledning som andre kunder, men tenderen skal også bruge tid til anden side, afhængig af hvor travlt der er osv. Hvis I vælger at komme når der er travlt bliver tenderens tid til jer naturligvis begrænset. Vælger I derimod at henlægge jeres smagning til nogle af de stille timer kan I få mere ud af tenderen. Kommer I senest kl. 20 er det muligt at reservere pladser. Vi arrangerer ikke ølsmagninger i åbningstiden om fredagen.

Pris: Skriv og hør nærmere.

Ølsmagning uden for åbningstiden

Når Ølbaren er lukket har I baren for jer selv. Dette er en fordel ved større grupper da der så ikke er forstyrrende elementer (andre gæster :-)) i lokalet.

For at en sådan ølsmagning kan lade sig gøre kræves det naturligvis at en eller flere af vores tendere har mulighed for at arbejde på pågældende tidspunkt...

Pris: Skriv og hør nærmere.

Ølsmagning uden for Ølbaren

...kan vi også klare. For det meste. Skriv til os og hør nærmere.

Åbningstider: Man 21-01, tir-ons 16-01, tor 16-02, fre 15-02, lør 13-02, søn 13-23. Kontakt: mail eller tlf.: 3535 4534 (i åbningstiden når vi kan nå det)