Nyhedsbreve

< forrige næste >

Ølbaren #164 : Stronzo release torsdag

Sendt 23. april 2012

På torsdag kl. 17 holder vi release party på tre nye øl fra Stronzo. Brygger Kristian fortæller:

CA$H COW - Imperial Lager Stout 11%, 82 IBU, FG 1.040.
Denne øl er brygget med ca. dobbelt så meget ristet malt som en normal imperial stout. Jeg har gæret den med en lagergær for at begrænse antallet af estere, så de ristede malte rigtig kan få frit spil. Sidst men ikke mindst er øllet lagret på egetræ og vanille. Forholdsvis tør imperial stout med en fantastisk aroma af ristet malt, kaffe, chokolade, aske, lakrids, træ og vanille.

URBAN NECTAR - Double Rye IPA 8,5%, 93 IBU, FG 1.012.
Knas tør double IPA brygget med rug for at give lidt ekstra krop, et fantastisk skum, og en lækker krydret smag af rug der dog kæmper for livet imod de voldsomme mængder humle der er brugt. Brygget med Chinook, Tomahawk og Cascade.

El Diablo - Belgian Golden Strong Ale 7,5%, 29 IBU, FG 1.008.
Lys stærk belgisk ale brygget med 3 forskellige slags gær. Chimay, Rochefort og saisongær er der brugt til denne øl. Resultatet er en øl der har præg af frugten fra Chimay gæren, phenolerne fra Rochefort og de krydrede frugtige indslag fra Saisongæren. Tør sprød øl med en lækker aroma og lille pift fra Strisselspalt humlen.

Kristian vil være tilstede og præsentere sine øl.

Mvh
Ølbaren

Åbningstider: Man-ons 16-01, tor 16-02, fre-lør 14-02, søn 14-23. Kontakt: mail eller tlf.: 3535 4534 (i åbningstiden når vi kan nå det)