Nyhedsbreve

< forrige næste >

Ølbaren #40 : Ølentusiasternes J-dag

Sendt 29. oktober 2003

Det havde nu sin charme. Dengang ølbilerne kørte julebryggen ud i butikkerne og barene fra morgenstunden om torsdagen, og man lige kunne snuppe en six pack med på vejen til skole. Under forelæsningerne drak man så sin øl af kaffekopper så det ikke virkede alt for mistænkeligt, og efter de første par stykker (både øl og forelæsninger) blev man hurtigt enige om at det nok ville være godt at dedikere resten af dagen til julebryg. Og fredagen? Hvilken fredag? To ellers potentielt produktive dage reddet af øllet :-)

Senere blev lanceringen fremskudt til onsdag aften med et fast klokkeslet (næsten da). Så kunne man jo skabe en meget større "hype" omkring det.... Det lykkedes til overflod at skabe hype! Så meget at skolerne tilsidst fik bryggerierne til at flytte J-dag til fredag aften for ikke at ødelægge podernes undervisning om torsdagen, og dér ligger den så i dag.

Efterhånden som ens smag og alder udviklede sig mistede J-dag sin betydning, status og glans....

MEN: Nu er (jule)øludvalget jo blevet noget mere bredt og interessant de seneste år, så måske man skulle tage traditionen op igen.
Tillad os hermed (med næsen i sky og de rette højtidelige folder i ansigtet) at indstifte:

"Ølentusiasternes J-dag"

Lad os se om det ad åre kan lade sig gøre at skabe lidt hype omkring juleøllet - på den fede måde :-)
I år falder Ølentusiasternes J-dag torsdag d. 6. november.

Fortsættelse følger...

---
St. Bernardus Prior 8
Tilbage på fad for en ganske ganske kort bemærkning er St. Bernardus Prior 8. Lige som sidst en kraftig, rund dubbel fra det belgiske.

---
Ølbaren i TV igen
I søndags i Søndagsmagasinet på DR1 var der et indslag om øltrenden i Danmark. Journalisten lagde bl.a. vejen forbi Ølbaren...
http://www.dr.dk/nsapi.dr/newton/tva_indslag/io_tvindexview.asp?id=84750
(Kræver RealPlayer, kan hentes her: http://forms.real.com/real/realone/realone.html?type=bbc )

.....gad vist om ikke der snart er en ernergisk og kritisk journalist derude der tager vores kære returpantsystem under kærlig behandling? :-)

Mvh
Ølbaren

Åbningstider: Man-ons 16-01, tor 16-02, fre-lør 14-02, søn 14-23. Kontakt: mail eller tlf.: 3535 4534 (i åbningstiden når vi kan nå det)