Forum

værs'go

8. februar 2002 kl. 00:14
Så er det bare at skrive løs.. :-)

8. februar 2002 kl. 10:04
Hej!
Jeg synes, det lyder som en virklelig god ide med en ølbar mere i København. Dem kan vi ikke få for mange af. Men hvor skal den ligge??
Hvilke planert har i selv? Hvad mener andre??
I mine øjne ville vil Vesterbro (omkring istedgade) være det perfekte sted. For de6t første er det utrolig svært at få god øl på Vesterbro, for det andet er der de seneste år flyttet mange 'kvalitetsbevidste' unge mennesker til som søger de specielle og ekslusive steder når de går ud. Se bare på Riccos kaffebar på Istedgade som går forygende, ligesom Pegasus Vinbar som ligeledes ligger ved istedgade. To steder der har specialtseret sig i kvalitet og som os vesterbro'anere strømmer til. Hvad mener i andre??

Mvh, Mikkel, 26 år, Vesterbro og medlem af Danske Ølenthusiaster.

8. februar 2002 kl. 14:33
Hej Mikkel

Vi har fået efterhånden mange input gående på at Vesterbro er stedet at placere os. Vi har ikke selv den store kendskab til området - men vi må hellere se at få et indblik i nattelivet dér! :-)

Ellers bliver det sandsynligvis et af de andre brokvarterer: N omkring/i nærheden af Sankt Hans Torv eller Ø omkring Trianglen/Ll Triangel.
Vi satser på at ligge et sted med liv i forvejen, da vi regner med nemmere at kunne få kunder - der er jo ingen nævneværdig konkurrence på vores område (!!) :-)

jan

9. februar 2002 kl. 16:51

Hej,

Jeg vil klart mene at Vesterbro er stedet. Kan kun gentage havd der tidligere er blevet sagt. Men vi mangler et godt ølsted her.

/Jane
Vesterbro og Medlem af Danske Ølentusiaster

8. marts 2002 kl. 08:21
Hej

Er Vesterbro ikke ved at være mættet? Der er inden for kort tid skudt rigtig mange små lækre cafeer op på og omkring Istedgade - kan kvarteret snart "trække mere" (Ha ha)? Selvfølgelig er det svært at købe et godt krus øl i området, men alligevel?

/Hans-Christian, 27
Østerbro og medlem af Anonyme Medicinske Alkoholikere

PS: Bibere Bone Pot Est Neoblecatri!

Tilføj kommentar

Navn:
evt. mail:


Skriv teksten i billedet her og et tegn mere efter eget valg:

Åbningstider: Man-ons 16-01, tor 16-02, fre-lør 14-02, søn 14-23. Kontakt: mail eller tlf.: 3535 4534 (i åbningstiden når vi kan nå det)