Forum

lortebetjening

5. september 2003 kl. 18:54
Jeg har indtil idag været trofast kunde i Ølbaren ( aldrig fedtet med drikkepenge og aldrig siddet og viftet med mit ølentusiastkort mhp opnåelse af rabat), men det er fra idag slut. Jeg har sat mine ben i Ølbaren for sidste gang. Ligeledes er det slut med at anbefale stedet til venner og bekendte. Kun fortryder jeg, at jeg som jurymedlem ang. ølmærkenominering omtalte stedet så positivt.
Min kone og jeg - som begge er medlemmer af De Danske Ølentusiaster - har længe været på jagt efter Wintercoat-beer. Stor var derfor glæden da jeg så, at man på øldagen d. 5/9 kunne få den hos jer. Min kone kunne pga. arbejde ikke være tilstede. Jeg havde medbragt en lille flaske mhp (mod betaling ) at få tappet en lille smagsprøve til hende. I baren stod en vandkæmmet nar, som overlegent fuldstændig nægtede mig denne lille tjeneste. Det var ikke den vanlige tjener , men en karl-smart type, som pendlede mellem et selskab ved et af bordene og baren.
Jeg har aldrig været ude for en sådan mangel på konduite og flexibilitet. I er åbenbart - som de fleste andre - udelukkende weekend øl-entusiaster, som i. virkeligheen har et primært merkantilt synspunkt på øl. Jeg vil karakterisere mig selv som ægte entusiast. Bruger ca. 2000 kr pr md. på sjælden øl. Er god kunde hos div. specialsteder (Barley wine, den tatoverede enke, Høkeren, House of beer, All-drinks m.fl). Jeg bestiller tit exotisk øl hjem. Spørger ikke hvad det koster. Betaler blot.
Jeg har aldrig være ude for en lignende behandling som idag. Jeg er vant til , at andre ølsteder (Cafe Griff, Byens kro, Enken, Svejk m.fl.) altid er villige til - mod god betaling - at tappe lidt øl på flaske når de har noget sjældent på fad. Dels til min kone, dels til de ølsmagninger for en kreds af ca 50 personer som jeg for egen regning jævnligt holder.
Med venlig hilsen hilsen
Ølbar-hader no 1 Henrik Keller
Dalgas Have 70. 2.tv.
2000 F
tlf. 38 10 75 30 / 24 82 26 16

5. september 2003 kl. 20:17
Hej Henrik

Det var mig der betjente dig. Jeg er ked af at læse at du i dén grad har set dig sur på os og min betjening af dig.
Generelt sælger vi helst vores øl til de kunder der kommer i baren, derfor fik du et høfligt afslag på din forespørgsel.

mvh jan

27. oktober 2003 kl. 00:21
Glimrende Henrik,

der er i forvejen også alt for mange dybt selvhøjtidelige hattenisser, der diffelere rundt og spiller dumsmarte på div. af byens fantastiske ølsteder, bliv du og alle dine venner blot hjemme.....

Venlilg Hilsen
Gregers

7. november 2003 kl. 08:28
Frederik
HENRIK
Tør øjnene og tag en kiks !

... og glædelig jul til ØLbaren

9. december 2004 kl. 11:47
Jeg har aldrig været på ølbaren, og har aldrig (før nu) været inde på denne side. Jeg fik blot dette link af en kollega, som mente jeg lige skulle se hvordan en selvfed gut kan svine andre folk til.. og gud hvor jeg grimmer mig på Henrik Keller's vegne!

Henrik, jeg tror folk er ligeglade med, om du er en såkaldt "ægte entusiast", bruger alle dine lommepenge på øl og har været heldig at blive optaget som jurymedlem i en eller anden klub. Jeg tror jeg vil prøve ølbaren en af dagene - så bliv gerne væk, tak!

5. januar 2005 kl. 17:42
Tina
Henrik... jeg er glad for at du ikke nævner nogen af de øl-stamsteder jeg har.. og nu vil jeg (efter røgfri initiativet og dit indlæg) i hvert fald besøge Ølbaren!!!!

6. januar 2005 kl. 23:54
KLAUS
Jeg har ligesom Henrik Keller oplevet at få samme "spidse" betjening af Jan. ingen imødekommenhed og rådgivning selvom det var 2. gang je besøgte Ølbaren. Lidt imødekommenhed har aldrig skadet og lidt snak omkring øllet skader vel ikke!

7. januar 2005 kl. 11:22
Klaus, det er jo svært at sige noget til da du ikke rigtig fortæller noget om situationen, og jeg er da mere ked af din kritik en af Henriks. Sidstnævnte har jeg ikke umiddelbart følt behov for at kommentere yderligere på da hans indlæg taler for sig selv, men når nu jeg klandres igen skal jeg gerne uddybe "Henrik-sagen":
Når vi ikke i dette tilfælde ville sælge ud af baren hang det sammen med at Wintercoat på det tidspunkt var en sjælden øl og vi havde kun meget få liter af den at sælge. Derfor ville vi prioritere de kunder der var kommet i baren for at købe den (vi havde annonceret øllen) frem for andre, så så få som muligt gik forgæves.

Det er ikke utænkeligt at jeg på nogen og i nogen sammenhænge kan virke "spids" og det vil jeg gerne beklage og undskylde. Jeg er ikke af den overstrømmende type, men jeg vil _aldrig_ nægte nogen rådgivning! Rådgivning er Ølbarens varemærke, så det kan jeg ikke have siddende på mig :-|

Og så skal jeg da berolige med at jeg meget sjældent står bag baren. Det er kun ved sygdom eller i meget travle situationer at jeg springer til, som fx. 5. september '03.

mvh jan

12. januar 2005 kl. 17:01


Kære Henrik (Din store hat)

Det er ikke tilladt at slæge noget ud af huset hvis man bare
har en alm udskænnings bevilling så hvor meget denne bartender ville eller ej så må man ikke i følge politivedtægten ok.
Dernæst vil jeg gíve Matias som skrev indlæget pas på øl fasisternne kommer ret Danske øl entuiaster er et fascistisk foretagene det ses bla på at i har flere uniformer end det tyske nazi parti havde i 30 erne & og jeres fasicistike måde at ud dele jeres guld sølv og bronze på,i vil vist gerne have at alle danser efter jeres trompet ellers skal i nok tryne dem
Er det ikke sådan en orginitation i efterhånden er ved at blive

Mvh Morten

14. januar 2005 kl. 16:57
Pia
Ha ha...Jeg må helt sikkert besøge Ølbaren efter at have læst disse ganske underholdende dialoger!
Super!

23. januar 2005 kl. 21:51
Astrid
Ja jeg må også forbi.. fantastisk.. og røgfrit! Fabelagtigt! Hurra for øl...

16. februar 2005 kl. 21:01
Eql 6700
jeg kommer på Lørdag og skal have en øl eller to. også efter den tosses mave syre angreb.....

5. marts 2005 kl. 23:27
Eql 6700
var det var da et okay sted.

Tilføj kommentar

Navn:
evt. mail:


Skriv teksten i billedet her og et tegn mere efter eget valg:

Åbningstider: Man-ons 16-01, tor 16-02, fre-lør 14-02, søn 14-23. Kontakt: mail eller tlf.: 3535 4534 (i åbningstiden når vi kan nå det)