Forum

velkommen

19. oktober 2002 kl. 14:35
hej gutter

Pragtfuldt at vide,at der kommer et par sande visionære ølelskere til Nørrebro.I har været savnet og længe ventet.
For et års tid siden smagte jeg,i Prag,en stout der hedder "Velvet".Jeg vil foreslå,som alternativ til Guiness,denne vidunderlige øl.Den er både et vidunder for smagsløg og øjne.Den bliver skænket i høje bredhalsede glas,og ligner et flammehav når den "sætter"sig..Ja, og så smager den jo bare forbandet godt.
Hvordan med whiskybar?vil der være whisky tilstede,og i så fald,hvilke?Som et lille forslag vil jeg anbefale Maker´s Mark.Den spreder glæde i enhver gane med sin fyldige smag.Og det er jo rart i disse"godtnoktrætafmalmaltwhiskey"tider..
Vil der være et et"kvinder forbudt skilt",så vi mænd kan sidde og nyde disse dejlige øl i fred.Uden at skulle se på åndsfordummende breezers i skingre farver.Det er jo ingen hemmelihed at mænd,holder mere af øl end kvinder gør.Nå,spøg til side.

velkommen og lykke til.

christian h

20. oktober 2002 kl. 20:51
Hej Christian

Rart at høre at der er efterspørgsel :-)

Velvet er slet ikke noget dårligt bud på en øl i vores anlæg. Tak for forslaget.

Vi vil føre et mindre udvalg af kvalitetswhiskeys i baren. Du er naturligvis også her mere end velkommen til at komme med forslag til sortimentet...

Breezers vil du ikke finde i vores bar! Ligesom du heller ikke finder diverse kulørte cocktails og kaffe med underlige italienske navne :-) Vi koncentrerer os om det vi er gode til, nemlig øl! (Man kan godt få en kop kaffe, og man kan også købe en vodka til sin juice...)
Kvinder vil vi derimod gerne have, men kun dem der lader sig drage af ølet ;-)

mvh jan

Tilføj kommentar

Navn:
evt. mail:


Skriv teksten i billedet her og et tegn mere efter eget valg:

Åbningstider: Man-ons 16-01, tor 16-02, fre-lør 14-02, søn 14-23. Kontakt: mail eller tlf.: 3535 4534 (i åbningstiden når vi kan nå det)