Forum

Pas på øl-fascisterne kommer!!!!

18. november 2004 kl. 12:58
matias haugaard nielsen
Føj for satan hvor har denne såkaldte ølrevolution forlængst
skudt sig selv i foden, hvilket man tydeligt ser f.eks ved at
den mavesure Henrik blev sur over at han ikke kunne få en smagsprøve med hjem fra Ølbaren.- Henrik, min gode mand, du
er ikke ølentusiast, men øl-fascist, en del at denne gruppe
mennesker som er skyld i at det at drikke god øl nu handler
om at skåle på belgisk, og fortælle historier om bryggerens
gamle hund....
- Samtidig har jeg ingen respekt for den måde dig og dine blindt hylder alle nye bryggerier der spirer frem, uanset
om deres produkter er mere anvendelige til kemisk krigsførelse, end til at drikke.
Slutteligt vil jeg slå fast, at du Henrik, ikke burde være
blandt dem som beslutter om hvorvidt et sted skal have guldmærke eller ej, da du tydeligvis ikke er i stand til at se
nøgternt på tingene.........

Mvh.
Matias Haugaard Nielsen
-Bartender
"The Wharf", Aalborg

5. december 2004 kl. 23:40
Morten
5. september 2003 kl. 18:54, skrev 'Henrik' sit indlæg...

Der er godt nok knald på herinde!!

Skål til alle ølnørder, ølkrukker, ølfacister, ølnydere, ølhentere og ølhunde.

mvh

8. december 2004 kl. 22:24
Mads
Ja, det er dejlige meninger. Mon ikke vi får en god jul alligevel?

14. december 2004 kl. 15:51
En anden Mads.
Jo for pokker. Har stadigvæk en ca 50 store juleflasker på lager.
Selv Carlsberg's Christmas Ale har jeg en håndfuld tilbage af.. (Og må med skam indrømme at de faktik kan lave god øl !!)

/M

24. januar 2005 kl. 14:00
Kjeld
Hvorfor skulle det være en skam at indrømme at Carlsberg kan lave god øl??? Det lyder faktisk temmeligt ølfacistinsk! Der er da ingen tvivl om, at meget af det som facisterne har rost til skyerne, har været noget være sprøjt.

16. februar 2005 kl. 23:19
Per
Nej der er ikke tale om fascisme, men om snobberi. Snobber findes alle steder, og altså også blandt Danske Øltusiaster. Nogle af dem råber op, og mange af dem (som Henrik) får nogle til at fare i blækhuset og andre til at trække på smilebåndet.

Danske Ølentusiaster er en forening der bl.a. har været med til at danne grobund for steder som The Warf og Ølbaren. Så pas nu på med hvem der skyder sig selv i foden.

Der findes faktisk rigtige entusiaster i og udenfor DØS. Mange af dem har jeg mødt som missionærer mere end som debattører. Der fik i den. :)

26. februar 2005 kl. 12:16
kjeld T
Interessant debat om entusiaster og fascister, der måske snarere skulle føres i ølentusiasternes blad? Har meldt mig ind i DØS efter årelang betænkningstid - det er jo mere en bevægelse end en forening. Hvordan skulle 11.000 mennesker dog have fælles interesser og smag? Hvad man dog burde være fælles om, er ønsket om dels et bredt udvalg af øl og del og især godt øl. Og derfor nytter det ikke at skamrose f.eks. Carlsberg, når de laver øl (Semper Ardens) lidt over gennemsnittet, men langt fra det bedste udenlandske - eller de nye, små bryggerier, når deres væsentligste fortjeneste er, at de får noget flydende på gaden....
Nej snobber, endsige fascister skal vi ikke have - men vi skal heller ikke hylde middelmådigheden. Og ind mellem kvaliteten, så findes der da f.eks. også meget tyndt sprøjt fra Storbritannien - og noget af det fås på f.eks. The Wharf og andre kendte øl-steder.

27. februar 2005 kl. 15:51
Michael Thomsen
Wow!..- Markante meninger, måske lidt groft sat op, -men det er hvis også hele pointen. Personligt syntes jeg at det ville være en skam hvis debatten skulle begrænse sig til kun at finde sted i "Ølentusiasten". En kontinuerlig selvransagelse er nødvendig for at bevare hele essensen af denne velsignende ølmæssige udvikling vi er vidner til i Danmark, og er et af de mest innovative ølsteders hjemmeside ikke et ligeså glimrende sted at føre den?!.....
Har været medlem af DØ næsten siden starten, og syntes at denne debat er vital, og ekstrem vigtig at få sparket igang, omend den tydeligvis vil støde nogen fra "den gamle brigade"
Mvh

Michael Thomsen

4. marts 2005 kl. 21:45
Det er da kun herligt med debat, og denne debat viser jo kun hvor forskelligt ølnydere ser på de samme ting. Det er netop dette der er med til at gøre den såkaldte ølrevolution så spændende. Jo bredere udvalg, jo større chance er der for at netop DU finder en øl efter din smag. Så jeg mener at det er pragtfuldt med alle de små bryggerier der skyder op i det danske landskab, så mangfoldigheden kan blomstre.

15. marts 2005 kl. 14:24
Per
Michael: nemlig, vi skal udfordre hinandens holdninger alle steder.

Kjeld T: nej vi skal ikke skamrose middelmådigheden, men vi skal hylde mangfoldigheden. Og derfor skal Carlsberg også have ros for at lave så mange nye øl, der trods alt ligger over gennesnittet af deres egen produktion. Og hvis ikke de tjente penge på at sælge alm. pinsler, så kunne de heller ikke lave et nyt "mikro"-bryggeri. Det er ligesom i sport: uden kravlegård havde vi ingen bredde, og uden bredde havde vi ingen elite.

Matias: hvis vi ikke roser dem der tør satse, også selvom de i starten laver noget der bare kan drikkes, så kan du godt glemme alt om at vi nogensinde får lavet bedre i DK.

29. april 2007 kl. 22:32
Handberg
Jeg kan ikke forstå hvorfor så mange taler nedsættende om carlsberg og deres almindelige pilsner. Faktum er at de har lavet en øl som næsten alle kan lide, altså en øl der rammer meget bredt. En øl der har stået distancen gennem mange år. Det er i min bog kun noget man kan tage hatten af for.
Og når øl "revolutionen" tager af, og det gør den på et tidspunkt (desværre), så er carlsberg og deres almindelige pilsner der nok endnu.

Det er efter min mening synd at debatten er gået hen og handle om noget andet end god øl, og at folk stempler hinanden som fx. ølfascister.

Hvorfor kan det dog ikke bare handle om øl? og så kan vi vel alle mødes der?

20. maj 2008 kl. 15:48
Kristian Nielsen
Hej alle ølentutiaster.

Jeg har, i forbindelse med 4. semesters eksamensopgave på HA(psyk), CBS, valgt at udforme et spørgeskema til indsamling af kvantitativ data om Carlsbergs øl.

Det ville derfor glæde mig utrolig meget, hvis nogen af jer gad bruge 5 minutter på at udfylde det så ærligt som muligt (onde tunger påstår det tager op til 10 :)

http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=w886Xf3sea1dAkpir51oUQ_3d_3d

Ved lodtrækning findes en vinder af en kurv med øl fra Carlsberg.

På forhånd tak,
Mvh. Kristian Nielsen

Tilføj kommentar

Navn:
evt. mail:


Skriv teksten i billedet her og et tegn mere efter eget valg:

Åbningstider: Man-ons 16-01, tor 16-02, fre-lør 14-02, søn 14-23. Kontakt: mail eller tlf.: 3535 4534 (i åbningstiden når vi kan nå det)