Forum

Kommentarer til flg. nyhedsbrev:

Ølbaren #91 : Nøgne Ø Pale Ale 70 IBU

(Sendt 1. april 2006 til 728 adresser)

Bryggeren på Nøgne Ø er efter eget udsagn "kommet til" at lave et bryg Pale Ale der blev mere humlet end planlagt. Ak, ak :-)
Han spurgte os om han skulle tappe lidt på flaske til os, og efter ganske kort betænkningstid sagde vi "ok". Kom og smag!

---
Vores gæster er glade for kage! Vi har solgt chokoladekage til vores porter og stout i en måneds tid, og udvider nu konceptet til at omfatte andre øltyper også. Således vil vi nu servere franksbrød til hvedeøllet, oblater til klosterøllet, snobrød til røgøllet og citronmåne til lambic'erne.

Vi har ikke kunne få alle disse forskellige typer bagværk hos vores lokale økologiske bager, så vi har desuden måtte aliere os med Sankt Johannes Kirke, Det Danske Spejderkorps - Bispebjerg Gruppe - Juniorerne og DK-tanken på Husumvej for at få kompleteret sortimentet.

Vi håber I tager vel imod!

---
I dag kommer vores kunstnere fra december på besøg igen. Maja Bovin og Benedicte Crusell udstillede sidst en stribe billeder der med rette vakte opsigt, og vi regner med at de gentager succesen her i april måned.

Mvh
Ølbaren

 

Kommentarer

1. april 2006 kl. 15:16
hvad med banankage, til bananøllet.

1. april 2006 kl. 18:43
Kent
Og forlænge-i-ovnen kage til røgøl. Uhm, smoking.

1. april 2006 kl. 22:05
Christian
Og måske en småkage til det tynde øl?

Tilføj kommentar

Navn:
evt. mail:


Skriv teksten i billedet her og et tegn mere efter eget valg:

Åbningstider: Man-ons 16-01, tor 16-02, fre-lør 14-02, søn 14-23. Kontakt: mail eller tlf.: 3535 4534 (i åbningstiden når vi kan nå det)