Forum

Kommentarer til flg. nyhedsbrev:

Ølbaren #111 : Gratis øl torsdag

(Sendt 9. maj 2007 til 801 adresser)

I Carlsbergs forrige nyhedsbrev kunne man læse at Jacobsens "Limited Edition" fremover ville kunne fås, blandt få andre steder, på Ølbaren. Specifikt drejede det sig om Jacobsen Hvede Spring Bock som den første.

Det kom lidt bag på os.

Adspurgt måtte deres marketingafdeling da også erkende at de havde været lige lovligt hurtig ude, og undskyldte promte. Tilsyneladende havde et oprindeligt ønske om at være på vores haner gennem "misforståelser og kommunikationsfejl internt" resulteret i påstanden i nyhedsbrevet.

Det kan vi så grine lidt ad - og det kan I også: Med undskyldningen fulgte nemlig et par fade Hvede Spring Bock. Dem tager vi gerne imod, og når vi får gratis øl, får I gratis øl: I morgen torsdag fra kl. 17 lader vi bocken flyde.

Brygmester Jens Eiken fra Jacobsen og produktchef Peter H. Nielsen fra Carlsberg kommer også forbi og griner (forhåbentlig) med :-)

---
På fredag aften holder vi ekstraordinært åbent til kl. 03 i anledning af ølfestivalen. Det vil således være muligt at få stillet sin øltrang efter dagens festivalstrabadser.

---
Der er én billet tilbage til næste lektion i Ølbarens Ølskole om gær d. 21. maj. Én. Så du har rent faktisk stadig en mulighed for at komme med og høre Anders Kissmeyer folde sig ud om emnet...

Mvh
Ølbaren

 

Kommentarer

9. maj 2007 kl. 16:28
"Med undskyldningen fulgte nemlig et par fade Hvede Spring Bock."

Nøj! You've been played! Deres snedige plan virkede jo ;-)

9. maj 2007 kl. 16:48
Hæ, tjo tanken har da strejfet mig :-)

Men jeg tvivler nu på at Carlsberg anser det for så vigtigt at kunne sige at man har haft sin øl på Ølbaren, at de vil fremstå som inkompetente i deres eget nyhedsbrev for at få lov at komme ind...

jan

9. maj 2007 kl. 17:22
Ak ja, jeg nåede lige at sende ovennævnte ud før jeg modtager flg. fra Carlsberg:

"Det er blevet noget rod med i morgen. Vores brygmester er forhindret pga. interview med svenske journalister, hvorfor det kun er øllet der kommer i morgen."

Rodehoveder, men pyt: øllet kommer.... :-)

jan

Tilføj kommentar

Navn:
evt. mail:


Skriv teksten i billedet her og et tegn mere efter eget valg:

Åbningstider: Man-ons 16-01, tor 16-02, fre-lør 14-02, søn 14-23. Kontakt: mail eller tlf.: 3535 4534 (i åbningstiden når vi kan nå det)