Ølsmagning

Ikke nok med at vi sælger en masse gode øl. Vi er også i stand til at fortælle om dem. Når du kommer ind på Ølbaren, vil du derfor altid finde en dygtig tender bag baren, der kan fortælle om de øl, vi har på fad og i køleskabene.

Vil du vide mere end blot en kort introduktion og samtidig smage et bredere udvalg, kan du bestille en ølsmagning og bliv guidet rundt i øllets univers.

Hvad du får

Det er vores kompetente tender, der sammensætter ølsmagningen på dagen, ud fra hvilke øl vi har på hanerne. Du vil blive ført rundt i øllets univers og præsenteret for øl, som du sandsynligvis ikke har smagt før. Tenderen vil fortælle om hver smagsprøve.

Vi kan sagtens sammensætte en ølsmagning ud fra dine specifikke ønsker. Dette kan aftales, når der reserveres tid.

Praktisk information

Tidspunkter:

Vi tilbyder ølsmagninger i vores åbningstider, dog ikke hele fredag eller lørdag efter klokken 18, da der er for travlt i baren på disse tidspunkter. Ønskes du en ølsmagning uden for vores åbningstider, kontakt os venligst herom.

Pris og mængde:

En ølsmagning på Ølbaren består af 5 smagsprøver á 10 cl.

Det koster 175 kr. per person.

Reservation

Ønsker du en ølsmagning på vores hyggelige bar kan du sende en mail til smagning@oelbaren.dk, med følgende oplysninger:

- Navn
- Tlf.
- Mail
- Dato
- Tidspunkt
- Antal personer
- Bemærkninger/ønsker

Herefter vil du modtage svar/bekræftelse.

Åbningstider: Man-ons 16-01, tor 16-02, fre-lør 14-02, søn 14-23. Kontakt: mail eller tlf.: 3535 4534 (i åbningstiden når vi kan nå det)